Behandelingen

Basis gezichtsbehandeling:

Een gezichtsbehandeling aangepast aan uw huidtype.
De behandeling bestaat uit;
– reiniging
– dieptereiniging
– epileren
– massage
– masker
– dag of nacht verzorging

€35,-

Basis plus gezichtsbehandeling:

De behandeling bestaat uit;
– uitgebreide reiniging
– dieptereiniging
– epileren
– ampul
– massage gecombineerd met Shiatsu
– masker
– dag of nacht verzorging

€45,-

Seizoen gezichtsbehandeling:

Deze behandeling is speciaal gericht op het huidritme van de seizoenen. Een innovatief concept dat de huid alle essentiële elementen geeft die zij nodig heeft voor die speciale tijden van het jaar. Een behandeling die de huid voedt en zorgt voor comfort. 100% ontspanning en een heerlijke geursensatie.

€65,-

Eau Thermale Spa gezichtsbehandeling:

Een basisbehandeling voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid. Een serie op basis van Spa Marie-Henriette afkomstig uit de bronnen van de Belgische Ardennen. Zonder geur en kleurstoffen en hyperallergeen. Kalmeert en geeft de huid weer een comfortabel gevoel.

€65,-

Hydra 3HA instituut gezichtsbehandeling:

Een intensief vochtbad voor de huid, door middel van drievoudig Hyaluronzuur. Met deze unieke behandeling creëren we een injectie look-like effect. Een perfect resultaat, de huid voelt soepeler aan en lijntjes door gebrek aan vocht vervagen. De verschillende massages zorgen voor een heerlijke ontspanning.

€80,-
€230,- in een kuur van drie behandelingen in drie weken.

Énergisant instituut gezichtsbehandeling:

Een boost van energie om uw huid een heldere teint te geven en weerstand te bieden tegen invloeden van stress, vervuiling, tijdens en na ziekte, onzuivere huiden, rokershuiden of huiden die een flinke oppepper nodig hebben. Siberische Ginseng is als werkstof in staat zich aan de behoefte van uw huid aan te passen. In combinatie met de verschillende massages die de energie ook opwekken, heeft u een prachtige uitstraling na de behandeling.

€80,-
€230 in een kuur van drie behandelingen in drie weken.

Soin Professional Correcteur (Acnébehandeling):

Een speciale acne behandeling op basis van een boost van actieve etherische oliën, voor vermindering van talg, comedonen, ontstekingen en het kalmeren van de huid.

€40,-
€230,- in een kuur van zes keer in twee maanden.

Soin Peeling Resurfaçant:

De oplossing voor huiden die last hebben van te veel talg, verstikt zijn, vermoeidheid, droge plekjes, rimpels, lijntjes, doffe huid, pigmentvlekken en littekens. Op basis van glycolzuur en salicylzuur om de gelaatstrekken glad te maken en de celvernieuwing te stimuleren.

€60,-

Soin Glysalac Professional Peel:

Een veilige en doeltreffende sterke peeling die expressierimpels willen weggummen. Een nieuwe cosmeceutische benadering ter afwisseling van andere instituutbehandelingen en als alternatief of ondersteuning van dermo esthetische ingrepen.

€50,-
€140,- in een kuur van drie keer in drie weken.

 

 

Soin Professional Ovale Parfait:

Een behandeling voor een perfect gezichtsovaal, specifiek gericht van jukbeenderen tot en met decolleté, zodat de jeugdigheid van dit gebied behouden blijft.

€50,-

Soin Professional Haute Protection Regard (oogbehandeling):

Deze behandeling is een totaal oplossing dankzij een toptechnologie tussen wetenschap en de natuur. Een verzorgende behandeling die de overbelaste kwetsbare huid rondom de oogleden kalmeert. Dankzij de prachtige werkstoffen verminderen donkere kringen, vochtwallen en rimpeltjes. De huid voelt weer glad en ontspannen aan.

€35,-
€30,- tijdens een gezichtsbehandeling.