Sothys

Ambiance schoonheidssalon  werkt met de producten van het Franse topmerk Sothys
( spreekt uit: So-ties ).
Het is een merk dat al meer dan 70 jaar staat voor hoogstaande vakkennis en hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging.
Voor elk huidprobleem heeft Sothys een adequate oplossing.
Met Sothys wordt uitsluitend in gespecialiseerde schoonheidsinstituten en spa’s gewerkt.

Sothys is uitgerust met een laboratorium voor onderzoek en ontwikkeling op het hoogste niveau en garandeert een cosmetische kwaliteit voor een meetbare doeltreffendheid van haar producten.
Kwaliteit, genot en pure schoonheid zijn begrippen die kenmerkend zijn voor Sothys.

Sothys heeft naast de klassieke behandelingen ook speciale instituut behandelingen, bij deze instituut behandelingen wordt er gewerkt met producten die vele malen sterker zijn dan de producten voor het thuisgebruik. Deze thuisproducten verlengen en ondersteunen de resultaten van deze behandelingen.

Om de doeltreffendheid van de behandelingen te versterken heeft Sothys Digi-Estetique ontwikkeld. Dit is een manuele methode die bestaat uit een combinatie van digitopressie, modelage en drainage. Deze massage dompelt u onder in een toestand van diepe ontspanning en verbetert de opname van actieve bestanddelen.

Onafhankelijke wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. Deze testen worden op personen uitgevoerd en niet op dieren.
Sothys wordt al jaren aanbevolen door de vereniging van Proefdiervrij.